Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σκουπίζετε τις μελιτζάνες με πετσέτα και τις ψήνετε στο φούρνο.
  2. Τις περνάτε από τη μηχανή των χόρτων (μύλο).
  3. Βάζετε τον πολτό σε ξύλινο γουδί και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
  4. Αρχίζετε να δουλεύετε το μείγμα, προσθέτοντας εναλλάξ λάδι,γάλα και όσο λεμόνι θέλετε, μέχρι να τελειώσουν και γίνει αφράτο.
  5. Στο τέλος ρίχνετε και το τυρί και σερβίρετε τη σαλάτα σε μπώλ,πασπαλισμένη με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό