Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη ώσπου να δέσει, (~ 5 λεπτά)
  2. Προσθέτουμε το ξύσμα
  3. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό λεμόνι
  4. Σουρώνουμε
  5. Το αποθηκεύουμε σε μπουκάλια στο ψυγείο
  6. Σερβίρουμε 2 δάχτυλα σε ένα ποτήρι και προθέτουμε κρύο νερό και πάγο

*Tip: Εάν θέλουμε βάζουμε ακατέργαστη ζάχαρη και όποιος θέλει σερβίρει στο ποτήρι μαζί με 1-2 φύλλα δυόσμο

– Ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβουμε αν έχει δέσει σωστά το σιρόπι είναι να βγάλουμε σε

    ένα πιατάκι 2-3 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι, να το ανακατέψουμε μέχρι να κρυώσει και να δούμε
    ότι είναι παχύρρευστο (πρέπει να πέφτει μια σταγόνα από το κουταλάκι στο πιατάκι και να στέκεται).