1. Ρίχνουμε τις κάβουρες σε νερό που βράζει και τις αφήνουμε για 40 λεπτά. Στο μεταξύ τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  2. Ρίχνουμε 1 φλιτζάνι από το ζουμί, όπου έβρασαν οι κάβουρες, και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρασί.
  3. Αφήνουμε αυτή τη σάλτσα να πάρει μια βράση.
  4. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις βρασμένες κάβουρες, αφού πρώτα τους κάνουμε από πάνω μια τομή με κοφτερό μαχαίρι.
  5. Τις περιχύνουμε με τη σάλτσα και τις μαγειρεύουμε σκεπασμένες σε δυνατή φωτιά για μισή ώρα.
  6. Ρίχνουμε το κόκκινο κρασί και τις κατεβάζουμε.