Στην πραγματικότητα, η προετοιμασία της σάλτσας είναι αρκετά απλή αν χρησιμοποιήσετε έτοιμη μαγιονέζα.

Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1.  Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι όσο πιο ψιλό γίνεται και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει διαφανές (όχι καφέ χρώμα όμως!)
  2. Αφού το κρεμμύδι κρυόσει, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη και βάζουμε τη σάλτσα στο ψυγείο.

Tip: Για ακόμα καλύτερό αποτέλεσμα φτιάξτε και την μαγιονέζα μόνοι σας!