Ενα μερακλίδικο και ταυτόχρονα light και σύγχρονο πιάτο που αρέσει σε όλους.
Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο μας
- Στην συνέχεια σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε την πάπρικα την ρίγανη και το μπουκοβο .
- Αφού έχει εξατμιστεί το αλκοόλ από το κρασί (δηλαδή περίπου μετά από 2 λεπτά) προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια και προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψουμε το κοτόπουλο .
- Αφήνουμε να βράσει μέχρι να αρχίσει να δένει η σάλτσα μας .
- Έτοιμο! Ταιριάζει απίστευτα με ρύζι και τηγανιτές πατάτες.
Πρόσφατα σχόλια