Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, αλατίζουμε και ιδρώνουμε μέχρι να μαλακώσουν καλά.
- Προσθέτουμε την κολοκύθα, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά περίπου
- Προσθέτουμε το σκόρδο και μόλις μυρίσει, ρίχνουμε τον ζωμό, τον χυμό πορτοκαλιού, το νερό, το μπαχάρι, την κανέλα φέρνουμε σε βρασμό και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Αλατίζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά η κολοκύθα.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και το μέλι και αλέθουμε τη σούπα πολύ καλά.
- Περνάμε τη σούπα από σουροτήρι. Αν χρειάζεται, αλατίζουμε.
- Σερβίρουμε!
Tip: Αν δε τη χρησιμοποιήσουμε άμεσα, κρυώνουμε γρήγορα και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Πρόσφατα σχόλια