Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Λαδώνουμε, αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και προσθέτουμε τα μυρωδικά χοντροκομμένα όπως 10 φύλλα βασιλικού 5 φύλλα δυόσμο και ξύσμα από 2 λάιμ.
  2. Τα αφήνουμε για 5 λεπτά να μαριναριστούν.
  3. Σε καυτό τηγάνι σοτάρουμε τα φιλέτα για 5 λεπτά από κάθε μεριά ή μέχρι να γίνουν μέχρι μέσα. Προς το τέλος ρίχνουμε και τα μυρωδικά για το σοτάρισμα.
  4. Αφήνουμε το κρέας σε ένα πιάτο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.
  5. Ενδιάμεσα έχουμε βάλει μπόλικο νερό να βράσει σε μια μέτρια κατσαρόλα, το αλατίζουμε καλά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε για όσο χρόνο ορίζει ο κατασκευαστής.
  6. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε σε ένα μπολ αφού τα ραντίσουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατέψουμε για να μην κολλήσουν.
  7. Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας όλα τα υλικά της (γιαούρτι,
 μουστάρδα, μέλι, σος Worcestershire και το κρεμμυδάκι και χυμό από 2 λάιμ με ένα κουτάλι).
  8. Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά και το κοτόπουλο και ανακατεύουμε απαλά.
  9. Προσθέτουμε επιπλέον μυρωδικά, τα ντοματίνια κομμένα στα 4 και το καλαμπόκι και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.