Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Λαδώνουμε, αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και προσθέτουμε τα μυρωδικά χοντροκομμένα όπως 10 φύλλα βασιλικού 5 φύλλα δυόσμο και ξύσμα από 2 λάιμ.
- Τα αφήνουμε για 5 λεπτά να μαριναριστούν.
- Σε καυτό τηγάνι σοτάρουμε τα φιλέτα για 5 λεπτά από κάθε μεριά ή μέχρι να γίνουν μέχρι μέσα. Προς το τέλος ρίχνουμε και τα μυρωδικά για το σοτάρισμα.
- Αφήνουμε το κρέας σε ένα πιάτο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.
- Ενδιάμεσα έχουμε βάλει μπόλικο νερό να βράσει σε μια μέτρια κατσαρόλα, το αλατίζουμε καλά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε για όσο χρόνο ορίζει ο κατασκευαστής.
- Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε σε ένα μπολ αφού τα ραντίσουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατέψουμε για να μην κολλήσουν.
- Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας όλα τα υλικά της (γιαούρτι, μουστάρδα, μέλι, σος Worcestershire και το κρεμμυδάκι και χυμό από 2 λάιμ με ένα κουτάλι).
- Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά και το κοτόπουλο και ανακατεύουμε απαλά.
- Προσθέτουμε επιπλέον μυρωδικά, τα ντοματίνια κομμένα στα 4 και το καλαμπόκι και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.
Πρόσφατα σχόλια