Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Βάζουμε τα αφυδατωμένα μανιτάρια σε μισό λίτρο χλιαρό νερό για περίπου 15-20 λεπτά
  2. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά
  3. Όταν το λάδι με το το βούτυρο ζεσταθεί ρίχνουμε το ρύζι να σωταριστεί για 1-2 λεπτά
  4. Στην συνέχεια προσθέτουμε ζωμό απο τα μανιτάρια (έως να καλύψει το ρύζι) μαζί με τα μανιτάρια και τον κύβο ζωμό κότας ανακατεύοντας ανα τακτά διαστήματα
  5. Μόλις τα υγρά έχουν απορροφηθεί προσθέτουμε πάλι ζωμό απο τα μανιτάρια ανακατεύοντας ανα τακτά διαστήματα και επαναλαμβάνουμε αυτο το βήμα έως να είναι ετοιμο το ρύζι μας. (εάν δεν μας φτάσει ο ζωμός συμπληρώνουμε με χλιαρό νερό)
  6. Την τελευταία φορά που θα προσθέσουμε ζωμό πριν να είναι έτοιμο το πιάτο προσθέτουμε και την παρμεζάνα τριμμένη λίγο αλάτι και πιπέρι
  7. Σερβίρουμε ζεστό και πασπαλίζουμε με λίγη ακόμα παρμεζάνα εάν θέλουμε.

Tip: μπορούμε να συνοδεύσουμε τέλεια με ένα Merlot κρασί.