Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Λαδώνουμε ενα ταψάκι και πασπαλίζουμε με το σιμιγδάλι ωστε να μην κολλήσει η ομελέτα μας
  2. Καθαρίζουμε και κόβουμε την πατάτα σε λεπτές ροδέλες και τις στρώνουμε στο ταψί
  3. Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες και τις στρώνουμε πάνω απο τις πατάτες (δεν χρειάζεται να καλύψει όλη την επιφάνεια)
  4. Χτυπάμε τα αυγά με το μπέκιν λιγο αλάτι και πεπέρι και περιχύνουμε στο ταψί
  5. Κόβουμε την πιπεριά, τα μανιτάρια και το ζαμπόν σε λορίδες ή κομματάκια και τα προσθέτουμε στο ταψι
  6. Τέλος τρίβουμε με τα χερια μας την φέτα απο πάνω
  7. Φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 30 λεπτά

Tip: Συνοδεύουμε με μια αγαπημένη μας σως!