Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Σκουπίζετε τις μελιτζάνες με πετσέτα και τις ψήνετε στο φούρνο.
- Τις περνάτε από τη μηχανή των χόρτων (μύλο).
- Βάζετε τον πολτό σε ξύλινο γουδί και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
- Αρχίζετε να δουλεύετε το μείγμα, προσθέτοντας εναλλάξ λάδι,γάλα και όσο λεμόνι θέλετε, μέχρι να τελειώσουν και γίνει αφράτο.
- Στο τέλος ρίχνετε και το τυρί και σερβίρετε τη σαλάτα σε μπώλ,πασπαλισμένη με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Πρόσφατα σχόλια