Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη ώσπου να δέσει, (~ 5 λεπτά)
- Προσθέτουμε το ξύσμα
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό λεμόνι
- Σουρώνουμε
- Το αποθηκεύουμε σε μπουκάλια στο ψυγείο
- Σερβίρουμε 2 δάχτυλα σε ένα ποτήρι και προθέτουμε κρύο νερό και πάγο
*Tip: Εάν θέλουμε βάζουμε ακατέργαστη ζάχαρη και όποιος θέλει σερβίρει στο ποτήρι μαζί με 1-2 φύλλα δυόσμο
– Ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβουμε αν έχει δέσει σωστά το σιρόπι είναι να βγάλουμε σε
ένα πιατάκι 2-3 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι, να το ανακατέψουμε μέχρι να κρυώσει και να δούμε
ότι είναι παχύρρευστο (πρέπει να πέφτει μια σταγόνα από το κουταλάκι στο πιατάκι και να στέκεται).
Πρόσφατα σχόλια