Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Βράστε τις φράουλες με το νερό και την ζάχαρη πάνω σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά με σκεπασμένη κατσαρόλα.
- Ανακατέψτε το κρύο νερό με το κόρν φλάουρ για να σχηματιστεί ένας χυλός
- Χαμηλώστε τη θερμόκρασία για στο μείγμα φράουλας και προσθέστε το μισό του χυλού
- Ανακατέψτε και αφήστε το να πυκνώσει. Προσθέστε περισσότερα εάν η σάλτσα δεν είναι αρκετά παχιά.
- Πολτοποιήστε το μίγμα με ενα ραβδομπλέντερ ή ενα απλο μπλέντερ και αφήστε το να κρυώσει για τουλάχιστον μια ώρα
- Σερβίρετε με το αγαπημένο σας επιδόρπιο.
Πρόσφατα σχόλια