Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα Teriyaki. Βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα τον ζωμό κοτόπουλου, την σάλτσα σόγιας, τη ζαχαρη, το μηλόξυδο και βράζουμε για 20 λεπτά, μέχρι το υγρό να μειωθεί περίπου στο ⅓ και να ρέει ελαφρώς σαν σιρόπι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στο πλάι.
  2. Βάζουμε ένα wok (ή ένα αντικολλητικό τηγάνι) πάνω στη φωτιά να ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε την κουταλιά λάδι και σοτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Τρίβουμε λίγο πιπέρι και προσθέτουμε τις πιπεριές. Σοτάρουμε όλα μαζί τα υλικά για περίπου 6-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
  3. Προσθέτουμε τη μισή σάλτσα απο τη δόση Teriyaki που φτιάξαμε και σοτάρουμε μαζί με τα υλικά μέχρι να δέσουν.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε το κοτόπουλο με τις πιπεριές πάνω σε ατομικά μπολ με ρύζι ατμού Jasmine ή Basmati. Καλύπτουμε με όση σάλτσα απέμεινε στο wok (ή στο τηγάνι) και αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι.