Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μπολ ενώνουμε τους δυο κιμάδες και αμέσως μετά προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αβγό, το μπέικιν πάουντερ, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά. Τα ζυμώνουμε με το χέρι μας πολύ καλά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να σφίξει το μίγμα.
  2. Φτιάχνουμε μικρά κεμπάπ και τα περνάμε σε μεταλλικά ή ξύλινα καλαμάκια. Ψήνουμε στους 180°C, στο γκριλ του φούρνου ή στην σχάρα στα κάρβουνα για 8-10 λεπτά από κάθε μεριά.
  3. Σερβίρουμε με ψητές πίτες και γιαούρτι στραγγιστό.