- Ρίχνουμε τις κάβουρες σε νερό που βράζει και τις αφήνουμε για 40 λεπτά. Στο μεταξύ τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Ρίχνουμε 1 φλιτζάνι από το ζουμί, όπου έβρασαν οι κάβουρες, και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρασί.
- Αφήνουμε αυτή τη σάλτσα να πάρει μια βράση.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις βρασμένες κάβουρες, αφού πρώτα τους κάνουμε από πάνω μια τομή με κοφτερό μαχαίρι.
- Τις περιχύνουμε με τη σάλτσα και τις μαγειρεύουμε σκεπασμένες σε δυνατή φωτιά για μισή ώρα.
- Ρίχνουμε το κόκκινο κρασί και τις κατεβάζουμε.
Πρόσφατα σχόλια