Μια πολύ γρήγορη και απλή συνταγή που θα σας θυμίσει κατι παραδοσιακό κατι αυθεντικό και νόστιμο που είχατε πεθυμήσει.

Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Βάζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη μαζί με το μπέϊκιν, το αλάτι, την ρίγανη, το αυγό χτυπιμένο με το γάλα και στην συνέχεια ανακατεύουμε με ένα κουτάλι προσθέτοντας το νερό μέχρι να γίνει ένας αραιός χυλός.
  2. Βάζουμε αρκετή μαργαρίνη (αλλα όχι ολη την ποσότητα) στο ταψί και αδιάζουμε τον χυλό, στην συνέχεια πασπαλίζουμε με κομάτια μαργαρίνης και με την φέτα τριμένη και το ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά περίπου.