Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Διαλύετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων ζελέ φράουλα σε 2¼ φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά.
  2. Προσθέτετε 2¼ φλιτζάνια τσαγιού παγωμένο νερό και ανακατεύετε. Αφήνετε το ζελέ στο μπολ να κρυώσει.
  3. Προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά.
  4. Τοποθετήστε το μισό μίγμα σε μια φόρμα σιλικόνης ή σε φορμάκια (ακόμα και σε ποτήρια) και αφήστε το γλύκισμα στο ψυγείο να πήξει ελαφρώς.
  5. Στην συνεχεια τοποθετουμε τις φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια και τις σταγόνες σοκολάτας και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μίγμα και αφήνουμε το γλύκισμα στο ψυγείο να πήξει.
  6. Σερβίρετε με τριμμένο μπισκότο digestive ή φιστίκια αιγίνης.

Tip: εάν θέλετε το γλυκάκι σας να έχει κρεμώδη υφή θα πρέπει αφού το τοποθετήσετε στο ψυγείο ανα τακτά χρονικά διαστήματα να το ανακατεύετε καλα.

Για περισσότερα γλυκίσματα δείτε εδώ