Στην πραγματικότητα, η προετοιμασία της σάλτσας είναι αρκετά απλή αν χρησιμοποιήσετε έτοιμη μαγιονέζα.
Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι όσο πιο ψιλό γίνεται και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει διαφανές (όχι καφέ χρώμα όμως!)
- Αφού το κρεμμύδι κρυόσει, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη και βάζουμε τη σάλτσα στο ψυγείο.
Tip: Για ακόμα καλύτερό αποτέλεσμα φτιάξτε και την μαγιονέζα μόνοι σας!
Πρόσφατα σχόλια