Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά με το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι (ψιλοκομμένα) για 1-2 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες μεχρι να πάρουν λίγο χρώμα και απο τις δύο πλευρές και σβήνουμε με το ούζο.
  3. Μετά απο 1 λεπτάκι που έχει εξατμισθεί το αλκοόλ προσθέτουμε την πιπεριά κομμένη σε μικρά κομματάκια, την ντομάτα τριμμένη το αλατοπίπερο (και προαιρετικά το μπούκοβο).
  4. Αφήνουμε να βράσει για 3-4 λεπτά και σβήνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε την φέτα ανακατεύουμε για ακόμα ενα λεπτο να λιώση η φέτα και σερβίρουμε!

Tip: Εναλακτική για το ούζο ειναι το κονιάκ/μπράντι !