Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα μπολ και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και σκόνη σκόρδου. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε μαζί το αλεύρι και την πάπρικα. Τοποθετήστε χτυπημένα αυγά σε ένα άλλο μικρό μπολ και προσθέστε φρυγανιά τριμμένη σε ένα πιάτο.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι, σε δυνατή φωτιά. Βουτήξτε κάθε γαρίδα πρώτα στο μίγμα αλευριού, στη συνέχεια, μέσα στο αυγό, και, τέλος, στην τριμμένη φρυγανιά.
  3. Τηγανίζουμε τις γαρίδες μέχρι να ροδίσουν (περίπου 5 λεπτά). Στραγγίζετε σε χαρτί κουζίνας και έτοιμες!