Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Κόψτε το σκόρδο σε λεπτές φέτες ή ψιλοκόψτε το.
- Βάζουμε μια κατσαρόλα να ετοιμάσουμε τα ζυμαρικά και δίπλα ένα τηγάνι για την σάλτσα μας. Τα ζυμαρικά τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το λάδι, το σκόρδο, τον βασιλικό και το μπούκοβο ωστε να αρωματιστεί το λάδι μας .
- Όταν το σκόρδο μας αρχίζει να γίνετε ελαφρώς χρυσαφένιο τότε προσθέτουμε και την τριμμένη ντομάτα και βράζουμε μέχρι να γίνει οσο παχια χρειάζετε η σάλτσα.
- Λίγο πριν να είναι έτοιμη η σάλτσα προσθέτουμε τα ζυμαρικά (1-2 λεπτα λιγότερο βρασμένα) αφου τα έχουμε στραγγίξει στην σάλτσα και σε αυτο το σημείο θα δούμε οτι τα ζυμαρικα θα τραβήξουν τη σάλτσα και θα γίνει ακόμα πιο παχιά.
- Σερβίρουμε στα πίατα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα!
Πρόσφατα σχόλια