Ποιός είναι τελικά ο CookHero;

μήπως ένα κομμάτι του εαυτού μας;

Η πραγματική απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι ο CookHero είναι απλή, εσύ, εγώ, όλοι!

Όλοι έχουμε ένα κομμάτι ήρωα μέσα μας διότι όπως και ένας ήρωας της τηλεόρασης έτσι και εμείς με την αγάπη μας, την φαντασία και το πάθος μας  κάνουμε τις απλές στιγμές της οικογένειας, της παρέας ή ακόμα και του ίδιου μας του εαυτού ξεχωριστές. Η μαγειρική μας βάζει στην διαδικασία να διαβάζουμε, να μαθαίνουμε και με τις πινελιές της δικής μας φαντασίας δημιουργούμε κάτι που θα αρέσει σε όλους όσους αγαπάμε και μια απλή στιγμή θα την ανεβάσουμε στα ύψη και πολλές φορές χωρίς καν να το καταλάβουμε.

Οπότε σκέψου ότι ο CookHero δεν είναι μια φιγούρα, μια μασκότ ή ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, ο CookHero είσαι εσύ που αγαπάς, που τολμάς και δημιουργείς και φτιάχνεις κάτι με πολλά υπαρκτά και μη υπαρκτά υλικά και το προσφέρεις απλόχερα στους σημαντικούς ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν.

Ποιός είμαι εγώ;

Αφού ξέρεις ποιος ειναι ο CookHero μάθε και για εμένα

Εγώ είμαι ο Νίκος, χωρίς αστέρια, τίτλους και διακρίσεις στην μαγειρική. Είμαι και εγώ σαν εσένα που το επάγγελμα σου μάλλον δεν είναι μάγειρας, είμαι προγραμματιστής Η/Υ (εδώ μάλλον γελάς) με πάθος για την μαγειρική από τότε που μπορώ και θυμάμαι. Θα μου πεις γιατί δεν έγινες μάγειρας ή τι σχέση έχεις εσύ ένας προγραμματιστής με την κουζίνα. Άλλη μεγάλη συζήτηση για τους Η/Υ και την αγάπη μου για αυτό το οποίο ήθελα να είναι το επάγγελμα που θα ακολουθήσω. Όπως είπα όμως και παραπάνω η μαγειρική για μένα είναι κάτι ξεχωριστό και πολύ αγαπητό γιατι μπορώ να δημιουργώ τις σκέψεις μου και τις γεύσεις που ισως δεν έχω ακόμα δοκιμάσει και με λίγο ή πολύ κόπο θα φέρω από το μυαλό μου στο πιάτο μου και μέσω του blog αυτού ίσως και στο δικό σας.

 Λοιπόν φίλε μου CookHero για να μην σε κουράσω άλλο θα ήθελα αρχικά να σε ευχαριστήσω για την στήριξη σου σε όλο αυτό που κάνω, να ξέρεις τα views και τα comments σου στο blog μου και στο YouTube μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω και να γίνομαι καλύτερος.

Και τέλος η συμβουλή μου είναι να δοκιμάζεις νέες συνταγές, νέες ιδέες και να «παίζεις» με γεύσεις αρώματα, να βάζεις μεράκι στην μαγειρική σου γιατι στο τέλος κάθε μπουκιάς αυτό θα βγεί και θα νοιώσεις εσύ και όποιος άλλος δοκιμάσει, η αγάπη μας κάνει μια συνταγή τέλεια εκτελεσμένη.