Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και αφού ζεσταθεί λίγο σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο ψιλοκομμένα για λίγη ώρα έως ότου να μαραθούν.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε επίσης ανακατεύοντας καλά με ένα πιρούνι ή μια ξύλινη κουτάλα ώστε να «θρυμματιστεί» και σοταριστεί καλά ο κιμάς μας
- Αφού τα σοτάρουμε όλα σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
- Αφού αφήσουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ από το κρασί προσθέτουμε το καρότο (αφού το έχουμε περάσει από τον τρίφτη) και την ντομάτα και επιπλέον 1 ποτήρι νερό
- Αφήνουμε να βράσει καθώς βάζουμε τα μακαρόνια μας να ετοιμάζονται
- Και όταν είναι όλα έτοιμα απολαμβάνουμε με λίγο μυζήθρα !
Πρόσφατα σχόλια