Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μπόλ το οποίο είναι άνετο στο να ζυμώσουμε τον κιμα μας προσθέτουμε  το κάρυ, την πάπρικα, το λάδι, το σκόρδο και το αλάτι.
  2. Ζυμώνουμε καλά ώστε να πάνε τα μπαχαρικά μας παντού και τοποθετούμε στο ψυγείο για 40 τουλάχιστον λεπτά.
  3. Σχηματίζουμε απο τον κιμά μας 4 μπιφτέκια και τα ψήνουμε (ιδανικά σε ψησταριά). Λιγο πριν το τέλος του ψησίματος τοποθετούμε μια φέτα τυρί πάνω απο κάθε μπιφτέκι να λιώσει.
  4. Προαιρετικά ψήνουμε και τα ψωμάκια του μπεργκερ απο την μέσα πλευρά τους και μερικές ροδέλες κρεμμυδιού.
  5. Στήνουμε το μπέργκερ μας και το απολαμβάνουμε!

Για ένα υπέροχο σπιτικό ψωμάκι μπέργκερ δείτε εδώ.