Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Σε ένα μπόλ το οποίο είναι άνετο στο να ζυμώσουμε τον κιμα μας προσθέτουμε το κάρυ, την πάπρικα, το λάδι, το σκόρδο και το αλάτι.
- Ζυμώνουμε καλά ώστε να πάνε τα μπαχαρικά μας παντού και τοποθετούμε στο ψυγείο για 40 τουλάχιστον λεπτά.
- Σχηματίζουμε απο τον κιμά μας 4 μπιφτέκια και τα ψήνουμε (ιδανικά σε ψησταριά). Λιγο πριν το τέλος του ψησίματος τοποθετούμε μια φέτα τυρί πάνω απο κάθε μπιφτέκι να λιώσει.
- Προαιρετικά ψήνουμε και τα ψωμάκια του μπεργκερ απο την μέσα πλευρά τους και μερικές ροδέλες κρεμμυδιού.
- Στήνουμε το μπέργκερ μας και το απολαμβάνουμε!
Για ένα υπέροχο σπιτικό ψωμάκι μπέργκερ δείτε εδώ.
Πρόσφατα σχόλια