Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Ξεκινάμε με την πολύ απλή προετοιμασία, τρίβουμε το κασέρι στο χοντρό μέρος του τρίφτη και κόβουμε την ντομάτα στα δύο, αφαιρούμε τα σπόρια και στη συνέχεια κόβουμε σε λεπτές φέτες.
  2. Σε ένα ταψί που χωράει το φύλλο μας σε διαστάσεις τοποθετούμε στο κάτω μέρος το πρώτο, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια, τον παστουρμά , λιγο τυρί απο πάνω, την ντομάτα και τέλος το 2ο φυλλο το οποίο θα ενώσουμε με το κάτω στις άκρες.
  3. Φουρνίζουμε στους 180oC για περίπου 20 λεπτά (ανάλογα με τον φούρνο μας θα δούμε και το χρώμα της σφολιάτας μας)