Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μπόλ βάζουμε όλο το εσωτερικό του αβοκάντο και με ενα πιρούνι το λιώνουμε στο βαθμο που θέλουμε ανάλογα την υφή που μας αρέσει.
  2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι μας και την ντομάτα και τα προσθέτουμε στο αβοκάντο
  3. Τελος προσθέτουμε την σκόνη σκόρδο (ή πουρέ σκόρδο), το πιπέρι καγιέν, το αλάτι και χυμό lime.

Tip: Ρυθμίζουμε τον χυμό lime και το αλάτι ανάλογα το πως μας αρέσει περισσότερο.

Αν δεν το καταναλώσουμε αμέσως βάζουμε μια μεμβράνη απο πάνω ετσι ωστε να καλύπτει ολή την επιφάνεια αλλα και να ακουμπάει το γουακαμόλε μας