Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Κόψτε το σκόρδο σε λεπτές φέτες ή ψιλοκόψτε το.
  2. Βάζουμε μια κατσαρόλα να ετοιμάσουμε τα ζυμαρικά και δίπλα ένα τηγάνι για την σάλτσα μας. Τα ζυμαρικά τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  3. Στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το λάδι, το σκόρδο, τον βασιλικό και το μπούκοβο ωστε να αρωματιστεί το λάδι μας .
  4. Όταν το σκόρδο μας αρχίζει να γίνετε ελαφρώς χρυσαφένιο τότε προσθέτουμε και την τριμμένη ντομάτα και βράζουμε μέχρι να γίνει οσο παχια χρειάζετε η σάλτσα.
  5. Λίγο πριν να είναι έτοιμη η σάλτσα προσθέτουμε τα ζυμαρικά (1-2 λεπτα λιγότερο βρασμένα) αφου τα έχουμε στραγγίξει στην σάλτσα και σε αυτο το σημείο θα δούμε οτι τα ζυμαρικα θα τραβήξουν τη σάλτσα και θα γίνει ακόμα πιο παχιά.
  6. Σερβίρουμε στα πίατα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα!