Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Kόβουμε από τα μανιτάρια τα κοτσάνια και τα τρίβουμε στον τρίφτη.
  2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και ρίχνουμε τα κοτσανάκια, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και ρίχνουμε το ανθότυρο, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και το μαϊντανό.
  3. Mε αυτή τη γέμιση γεμίζουμε τα καπέλα των μανιταριών και αφού τα πασπαλίσουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι, τα βάζουμε σε ζεστό φούρνο να ψηθούν μισή ώρα.

Tip: Εάν τα μανιτάρια τα βάλουμε σε μια σχάρα μέσα στο ταψάκι, τα νερά του θα τρέξουν στο ταψάκι και τα μανιτάρια μας θα είναι ακόμα πιο ωραία!