Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Kόβουμε από τα μανιτάρια τα κοτσάνια και τα τρίβουμε στον τρίφτη.
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και ρίχνουμε τα κοτσανάκια, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και ρίχνουμε το ανθότυρο, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και το μαϊντανό.
- Mε αυτή τη γέμιση γεμίζουμε τα καπέλα των μανιταριών και αφού τα πασπαλίσουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι, τα βάζουμε σε ζεστό φούρνο να ψηθούν μισή ώρα.
Tip: Εάν τα μανιτάρια τα βάλουμε σε μια σχάρα μέσα στο ταψάκι, τα νερά του θα τρέξουν στο ταψάκι και τα μανιτάρια μας θα είναι ακόμα πιο ωραία!
Πρόσφατα σχόλια