Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μας περίπου 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και στην συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και το σοτάρουμε για περίπου 1-2 λεπτά.
- Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε ένα κοφτό κ.γ. αλάτι και βράζουμε μέχρι το κρασί σχεδόν να απορροφηθεί
- Προσθέτουμε ζωμό λαχανικών μέχρι να καλύψει το ρύζι και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθεί
- Επαναλαμβάνουμε το βήμα 5 έως να είναι έτοιμο το ρύζι μας και την 2η φορά προσθέτουμε το καρότο τριμμένο
- Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Πρόσφατα σχόλια