1ος τρόπος

Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό, το ξύδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός
  2. Καθώς ανακατεύουμε, ρίχνουμε πολύ σιγά (σαν κορδόνι) το ηλιέλαιο και στο τέλος το λάδι τρούφας
  3. Αν η μαγιονέζα μας είναι σφιχτή, προσθέτουμε λίγο νερό για να την αραιώσουμε

2ος τρόπος

Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα δοχείο ψηλό (που να χωράει το ραβδομπλέντερ μας) βάζουμε το αυγό και στην συνεχεια όλα τα υλικα μαζί.
  2. Τοποθετουμε την κεφαλή του ραβδομπλέντερ στον πάτο του δοχείου (πάνω απο το αυγό) και χτυπάμε δυνατα. Καθώς γίνεται η μαγιονέζα μας ανεβάζουμε την κεφαλή σιγά σιγά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα μας  τα υλικά .