1ος τρόπος
Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό, το ξύδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός
- Καθώς ανακατεύουμε, ρίχνουμε πολύ σιγά (σαν κορδόνι) το ηλιέλαιο και στο τέλος το λάδι τρούφας
- Αν η μαγιονέζα μας είναι σφιχτή, προσθέτουμε λίγο νερό για να την αραιώσουμε
2ος τρόπος
Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Σε ένα δοχείο ψηλό (που να χωράει το ραβδομπλέντερ μας) βάζουμε το αυγό και στην συνεχεια όλα τα υλικα μαζί.
- Τοποθετουμε την κεφαλή του ραβδομπλέντερ στον πάτο του δοχείου (πάνω απο το αυγό) και χτυπάμε δυνατα. Καθώς γίνεται η μαγιονέζα μας ανεβάζουμε την κεφαλή σιγά σιγά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα μας τα υλικά .
Πρόσφατα σχόλια